Quartz Engineered Stones

Quartz Engineered Stones
chatta nu
Produktinformation

Lianyuxing Stone är en av de bästa Kina kvarts engineered stones tillverkare och leverantörer, välkomna att kolla pris för bulk kvarts konstruerade stenar med oss och få gratis prov från oss, eller grossist bästa pris och hög kvalitet populära mode och heta försäljning och kvarts engineered stones fabricator från oss.

Quartz Engineered Stones

Punkt no.:LYX-D923

Pris: $35-$65 per kvadratmeter

Betalningsvillkor: L/C. T/T

Användning: Kommersiella, bänkskivor i kök, badrum,

Produktionskapacitet: 50000sheets Per månad

Quartz fast yta består av ungefärligt 93% naturlig kvarts yta, tillsammans med pigment, hartser polyester och andra bindemedel. Dessa material är ett högteknologiskt system för av vibro-packning under vakuum. Denna exklusiva process resulterar i en icke-porös agglomererad sten som har utseendet av naturliga stenar som kalksten, granit eller marmor.

Detaljer:

1) material: 93% naturlig sten, 7% harts och klistra in

2) platta storlek: 3000 * 1400 mm

3) färg: ca 60 färger för din välja

4) användning: ofta används för bänkskivor kök toppar, bänkskivor, bordsskivor, ön toppar, badrum fåfänga toppar, bänkskivor, bar toppar, backsplashes, duschkabiner, badkar omger, vägg kakel, golv kakel; och även används för flygplats, tunnelbana, shopping mall, hotell och så vidare

5) produkt tecken:

1) hög hårdhet kan nå 7 Mohs.

2) Resistant att repa, bära, chock.

3) utmärkt värmebeständighet, korrosionsmotstånd.

4) tålig och underhållsfri.

5) miljö vänliga byggmaterial.

Fördelarna med kvarts sten

Kvarts yta är icke-poröst material, därför det färgar inte som marmor eller granit och det inte kommer varp eller brinna som andra fasta plast ytor. Till skillnad från marmor, kvarts yta är praktiskt taget omöjligt att repa och hårt som granit. Trots sin hårda och icke-porös yta, kvarts yta lyckas behålla en viss grad av fotled, därför kvarts yta inte chip eller bryta.

1) underhållsfri.

På grund av dess fysiska egenskaper är kvarts yta det bara underhållsfria materialet på marknaden. Eftersom kvarts yta är fläcktålig, är det lätt att rent med tvål och vatten eller en över disk cleaner som Windex. Svåra fläckar avlägsnas genom blötläggning området med en över disk cleaner för upp till 10 minuter och sedan skölja ordentligt till skillnad från marmor, kvarts yta kräver inte användning av tätningsmedel eller impregnators. Till skillnad från andra plaster som kräver slipning för att ta bort repor och fläckar, förblir strukturera av kvarts yta intakt som det rengörs.

2) flera program

Kvarts yta kan fabriceras i många former, vilket gör det ett önskvärt alternativ till natursten i bostäder, företag, nybyggnad och ombyggnad projekt. Det kan användas för att göra kök bänkskivor, duschkabiner, kakel, badrum bänkskivor, diskbänk toppar, interiör väggbeklädnad, steg, golv och möbler.

3) färgschema

Kvarts yta är tillverkad med olika aggregat och sands. De vanligaste aggregaten används är kvarts yta, granit chips och återvunnet glas. Datorer övervaka noga produktionsprocessen för kvarts yta, ger konsekvens av färg och konsistens. Färger kan dupliceras möjliggör separat tillverkningssatser att matcha tidigare beställningar. Kvarts yta kan dessutom tillverkas i ett brett spektrum av färger. varje tillverkare har egna färger.

4) miljömässigt känsliga

Kvarts yta är en av de mest miljömässigt känsliga material för hemmabruk. Det är består av 93% naturliga material, inklusive återvunnet glas och återvunnet sten.

5) förpackning:

Varje bit har PET film täcke på alla blad yta, normalt, 25st är packad på en lastpall, sedan papp skydda alla sidor, förstärka med remmar.

6) garanti: ett år

7) leveranstid: 15days


Förfrågning