Hem > Om oss

LYX sten byggdes 2005, ligger i Xiamen, Kina. Vi är en professionell tillverkare av quartz bänkskivor plattor och kakel för bostäder och kommersiella projekt. Vår fabrik täcker en yta på mer än 21,520 M2, och äger helautomatiska produktionslinjer, den årliga produktionen av kvarts plattor nå till 100, 000M 2.

LYX kvartslinje följer en mycket strikt kvalitet krävande system för att producera högkvalitativa bänkskivor, plattor och kakel som uppfyller alla tekniska specifikationer. Tack vare våra erfarna och högt motiverade team verk tillhandahåller vi ett stort fjäll av moderiktiga färger och i olika tjocklekar från 12 till 30 mm till klienten.

Under de senaste åren har våra kvarts produkter har varit främst export till USA, Kanada, Australien och Europa, vi inte bara levererar våra egna kvartar, men också skapa anpassade färger på klienter begäranden. Kunder runtom i världen är hjärtligt välkomna att kontakta oss, vi kommer inte bara ge dig rätt material på bra kvalitet med konkurrenskraftiga priser, men också ge dig bra service via snabb reaktion med konstruktiva lösningar.

Låt oss samarbeta tillsammans för att skapa en lysande framtid.